STUDIO KLEERMAKER CREATIEVE KINDERFEESTJES

 

Studio Kleermaker verzorgt creatieve kinderfeestjes, voor meiden èn jongens vanaf 6 jaar. Je kunt kiezen uit verschillende workshops. Kom bijvoorbeeld een T-shirt pimpen of maak je eigen kussenhoesje. 

 

De feestjes duren, afhankelijk van uw wensen en de leeftijd van de kinderen, 1,5 tot 3 uur. Alle feestjes zijn voor creatieve kids, die van mode houden of zich graag uitleven met stoffen en het maken van kleding en accessoires. Stoere jongens zijn net zo welkom als mode meiden!

Studio Kleermaker heeft een ruime workshopruimte ter beschikking in Scheveningen. Kom jij een feestje bij ons vieren? Dan zorgen we er natuurlijk voor dat de vlaggetjes hangen en de limonade klaar staat!  

Hieronder kun je lezen welke feestjes Studio Kleermaker aanbiedt.

 

T-SHIRT PIMPEN 

Voor echte modemeiden en jongens! Wij verzorgen de T-shirts en deze mag je bewerken met textielverf, sjablonen, strijkfolies en applicaties. Met jullie nieuwe T-shirts aan maken we natuurlijk een foto!

 

TAS MAKEN 

Maak of versier een tas! Je werkt met verschillende stoffen, textielverf, lintjes, kralen en knoopjes om er jou eigen hippe tas van te maken! Kinderen vanaf ca. 8 jaar mogen onder onze begeleiding ook stikken achter de naaimachine. De kinderen gaan naar huis met een leuke tas!

 

ROKJE MAKEN 

Echte modemeiden (v.a. 8 jaar) kunnen bij Studio Kleermaker een eigen rokje maken! Stof uitzoeken, een mooie lengte voor je rokje kiezen, stof knippen en (met een beetje hulp) in elkaar zetten waarbij je mag werken achter de naaimachine. En dan natuurlijk met z'n allen met de gemaakte rokjes aan op de foto, als echte modellen.

 

KUSSENHOESJE MAKEN 

Een kussenhoesje, bijvoorbeeld voor op je slaapkamer, maak je helemaal in jou eigen stijl en kleuren. Je mag stof uitkiezen en je kussenhoes helemaal mooi maken met textielverf, sjablonen, strijkfolies en applicaties.

  

STRIKJE MAKEN 

Een vlinderstrikje is niet alleen leuk voor modebewuste boys, maar staat bij meiden ook geweldig op een broche of op een haarband voor in je haar. Je kunt kiezen uit verschillende stofjes om het strikje uit te maken en met mooie kralen, pailletten en textielstiften kan je het strikje nog persoonlijker maken of laten passen bij je outfit. 

 

THEMAFEESTJE

Geef je een themafeestje? Ook dan kan je bij Studio Kleermaker geheel in stijl je feestje vieren! Kom een indianentooi maken of een prinsessen kroontje. Of maak de vleugels van een toverfee of stoere vliegende draak! Heeft jou feestje een ander thema? Vraag dan eens bij Studio Kleermaker naar de mogelijkheden. Wij zitten boordevol creatieve ideeën om jou feestje tot een succes te maken!

 

Tijdens ieder feestje wordt naast de benodigde materialen en stoffen gezorgd voor limonade en wat lekkers.
Aan het einde van het feestje mogen de kinderen samen met hun gemaakte item op de foto, als leuke herinnering! 

Optioneel kan er voorafgaand aan het feestje taart worden gegeten en tijd genomen worden om te zingen en cadeautjes uit te pakken.

 

Ben je geïnteresseerd in een van de feestjes bij Studio Kleermaker of wil je meer informatie, dan horen wij dat graag! Stuur ons een e-mail naar info@studiokleermaker.nl