Mode cursus bij Studio Kleermaker in Den Haag (Scheveningen)

Momenteel wordt er geen mode cursus gegeven ivm drukte met andere projecten. Wel interesse? Meld je dan toch even aan voor onze lessen via ons aanmeldingsformulier of per mail, dan krijg je een berichtje als de groepslessen weer starten. 

In de 8-weekse mode cursus van Studio Kleermaker leer je een eigen kledingstuk te maken. Tijdens de cursus komen naaitechnieken, ontwerpen, styling en patroontekenen aan bod. De cursus is geschikt voor absolute beginners en beginners met enige ervaring. In een gezellige groep krijg je acht gevarieerde lessen in onze studio aan zee. De cursus wordt op bijzondere wijze afgesloten en je hebt een eigen kledingstuk als resultaat.

 

DAGEN EN TIJDEN

Onze mode cursus kan gevolgd worden op verschillende avonden. Informeer naar de mogelijkheden of meld je aan via het aanmeldformulier en geef je voorkeursdag(en) door.

De lessen duren 2 uur, van 19.00 tot 21.00 uur.

 

WAT WIJ BIEDEN

Gebruik van naaimachines 

Gebruik van patroonpapier, tekenpapier en potloden

Tijdschriften voor moodboards

Koffie en thee

 

WAT JE ALS CURSIST ZELF MOET KOPEN

Stof en fournituren voor de blouse.

Basisbenodigdheden zoals een stofschaar, spelden etc. (kijk voor meer informatie bij ons basispakketje!)

Stukje proefkatoen voor het uitvoeren van technische oefeningen (evt. ook bij ons aan te schaffen voor €3,50 p/m)

 

ALLE BASIS BENODIGDHEDEN IN EEN PAKKET 

Via Studio Kleermaker is het mogelijk een naaibenodigdheden basispakket te kopen. Hierin zitten de attributen die onmisbaar zijn tijdens de modecursus. Zo ben je in een keer helemaal voorzien van alles wat je tijdens de cursus nodig hebt! Het pakketje kan je voor €29,50 bij ons kopen. In het aanmeldingsformulier kan je aangeven of je het pakketje wil aanschaffen.

Inhoud van het pakket:

Professionele stofschaar

Meetlint

Spelden

Naalden

Kleermakerskrijt

Tornmesje

Grote meetlat

 

KOSTEN VAN DE 8-WEEKSE MODE CURSUS

Totale cursus van 8 lessen à 2 uur: €225,-

Het is mogelijk om de cursus in twee termijnen te betalen. 

 

Optioneel basispakket naaibenodigdheden: €29,50

 

AANMELDEN

Om je op te geven voor onze mode cursus, kun je gebruik maken van het aanmeldformulier op onze website. In het aanmeldformulier kan een voorkeurs dag aangegeven worden, voor het volgen van de cursus. Na je aanmelding laten we je zo gauw mogelijk weten of er op de avond van je keuze een plek beschikbaar is.


Mocht je enthousiast zijn over onze modecursus maar eerst nog meer informatie willen, stuur ons dan een mailtje via info@studiokleermaker.nl.