Naailes bij Studio Kleermaker in Den Haag

 LET OP: Momenteel geven wij alleen privé naailessen en geen groepslessen, kinderfeestjes en workshops. 

 

PRIVÉ NAAILESSEN

 

Wanneer je privé/duo lessen volgt bij Studio Kleermaker, les je met 1 of twee personen. Je kan in deze lessen in een korte tijd veel leren. Je mag zelf input geven aan wat je zou willen leren, maar ik kan je hier natuurlijk ook bij helpen. 

 

Lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Dagen en tijden kunnen in overleg gekozen worden, zowel overdag als in de avond. 

 

Stuur een mailtje naar Studio Kleermaker voor meer informatie en om je op te geven.

 

NAAILESSEN IN EEN GROEP

 

Momenteel wordt er geen groepsles gegeven ivm drukte met andere projecten. Wel interesse? Meld je dan toch even aan voor onze lessen via ons aanmeldingsformulier of per mail, dan krijg je een berichtje als de groepslessen weer starten.

 

Studio Kleermaker geeft gevarieerde naailessen voor elk niveau. De naailessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor vragen en begeleiding. Je kan zelf kleding maken na aanleiding van een van onze mode patronen of werken aan een eigen project. 

 

DAGEN EN TIJDEN

Onze naailessen duren 2 uur en vinden plaatst op verschillende avonden van 19.00 tot 21.00 uur in onze studio met uitzicht op zee.

 

WAT WIJ BIEDEN

Gebruik van naaimachines 

Gebruik van patroonpapier, tekenpapier en potloden

Tijdschriften met modepatronen

Koffie en thee

 

WAT JE ALS CURSIST ZELF MOET KOPEN

Stof en fournituren voor het kledingstuk wat je wilt maken. Voor beginners: stukje proefkatoen om op te oefenen (evt. ook bij ons aan te schaffen voor €3,50 p/m)

Basisbenodigdheden zoals een stofschaar, spelden etc. (kijk voor meer informatie bij ons basispakketje!)  

 

ALLE BASIS BENODIGDHEDEN IN EEN PAKKET 

Via Studio Kleermaker is het mogelijk een naaibenodigdheden basispakket te kopen. Hierin zitten de attributen die onmisbaar zijn tijdens de naaicursus. Zo ben je in een keer helemaal voorzien van alles wat je tijdens de cursus nodig hebt! Het pakketje kan je voor €29,50 bij ons kopen. In het aanmeldingsformulier kan je aangeven of je het pakketje wil aanschaffen.

Inhoud van het pakket:

Professionele stofschaar

Meetlint

Spelden

Naalden

Kleermakerskrijt

Tornmesje

Grote meetlat

 

KOSTEN NAAILESSEN

8 naailessen à 2 uur: €195,-

Voor deelname aan de wekelijkse naailessen geldt voor nieuwe aanmeldingen een minimum deelname van 8 lessen. Daarna mag deelname per 4 weken verlengd worden. Kosten voor 4 lessen €97,50,-. 

 

Optioneel basispakket naaibenodigdheden: €29,50

 

AANMELDEN

Om je op te geven voor onze naailessen, kun je gebruik maken van het aanmeldformulier op onze website. In het aanmeldformulier kan een voorkeurs dag aangegeven worden. Na je aanmelding laten we je zo gauw mogelijk weten of er op de avond van je keuze een plek beschikbaar is. 

Ben je geïnteresseerd in het volgen van privé naailessen, stuur ons dan een mailtje op info@studiokleermaker.nl
We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.


Mocht je enthousiast zijn over onze naailessen, maar eerst nog meer informatie willen, stuur ons dan een mailtje via info@studiokleermaker.nl.