Studio Kleermaker is een jonge, hippe modestudio in Den

Haag. Twee energieke, ervaren ontwerpsters geven privé- en groepsnaailessen, modecursussen, workshops en kinderfeestjes.

 

Studio Kleermaker brengt met enthousiasme haar kennis over op andere

modeliefhebbers, waardoor het maken van eigen modeontwerpen voor iedereen mogelijk wordt. Anders dan bij veel reguliere naailessen, brengt de modecursus van Studio Kleermaker een gevarieerd programma. Naast de basis zoals het leren omgaan met een naaimachine, wordt er aandacht besteed aan patronen, ontwerpen, styling en technische vaardigheden.

 

Tessa verzorgt de meeste lessen, cursussen, feestjes en workshops van Studio Kleermaker. Hebben we veel te vieren of staan we voor grote groepen, dan is Naomi ook van de partij.

  

Tessa Wagenvoort heeft naast haar werk voor Studio Kleermaker haar eigen duurzame yoga kledingmerk HOESSEE, wat zich richt op het ontwikkelen van duurzame mode items en het ontwerpen van prints. Geïnspireerd door reizen, natuur en ambachten verzamelt ze beelden die dienen als uitgangspunt voor haar werk. Haar studie mode en textielvormgeving heeft ze gevolgd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien heeft zij haar werk al op verscheidene manieren mogen presenteren, waaronder op Amsterdam Fashion Week. Tessa heeft veel ervaring in het geven van lessen en workshops, door haar jarenlange inzet bij Studio Kleermaker en door gewerkt te hebben als docent in het MBO modeonderwijs.  

 

Naomi Rachèl Timan is afgestudeerd aan de HKU, Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Naomi maakt tassen en andere accessoires van oude leren jassen, rokken, jeans en sofa’s. In plaats van nieuwe materialen te gebruiken geeft Naomi bijzondere materialen een nieuw leven. Zo is de collectie "I

WAS A ....." ontstaan, die zich steeds verder ontwikkelt. Haar technische kennis en ervaring in het werken met veel verschillende materialen kan ze

goed inzetten voor Studio Kleermaker. Ook Naomi heeft niet alleen ervaring bij Studio Kleermaker, maar ook in het onderwijs.

 

Naomi en Tessa verzorgen met veel plezier de cursussen en feestjes.  Aanmelden voor de naailessen of modecursus kan via ons aanmeldingsformulier op de website. Mocht je geïnteresseerd zijn in een workshop, kinderfeestje of privé les, stuur ons dan een mailtje info@studiokleermaker.nl.

 

 

Studio Kleermaker is onderdeel van Tessa Wagenvoort. 
Ingeschreven onder KvK-nummer: 51739232  BTW-nummer: 139437216B01 IBAN NL75INGB0006273309